torstai 21. huhtikuuta 2011

Uusi eduskuntakausi alkaa

Vaikka vaalit ovat vasta ohi, eduskuntaryhmämme järjestäytyi jo. Mennään nyt aluksi vanhoilla valinnoilla, kunnes tiedetään, miten hallitusmuodosteluissa käy. Oli tosi kiva tavata taas monet kolleegat, jotka uudistivat valtakirjansa. Yhtä mukavaa oli tutustua myös uusiin kasvoihin, sillä eduskuntaryhmässä aloittivat valtiopäivänsä myös monet uudet edustajat. Tosin monet ensimmäisen kauden kansanedustajat ovat kyllä kokeneita kehäkettuja: Lauri Ihalainen, Mikael Jungner ja Riitta Myller.

Tunnelma oli katossa, sillä myös muiden ryhmien järjestäytymisen vuoksi edustajia liikkui talossa tosi paljon. Olemme kaikki odottavalla kannalla: hallitusneuvottelut kertovat, mitä vaalitulos tarkoittaa käytännössä.

Viimeiseksi paras. Muutama päivä vapaata edessä, sillä varsinaisesti eduskuntatyö alkaa tulevana tiistaina, jolloin luovutamme valtakirjamme ja aloitamme virallisesti uusina edustajina. Aion tosissani rentoutua pääsiäispyhinä, ja odotan edessä olevia "hitaita" päiviä innolla! Hyvää pääsiäistä!